Meny
Kundvagn

Nyheter

Premiär för The Occasional Rider på Södermalm

(Mikael Fritz)

The Occasional Rider öppnar butik på Södermalm. Fredag 17 januari slås dörren upp med grymma erbjudanden och ett härligt häng. Välkomna!

Läs mer →


The Occasional Rider öppnar fysisk butik!

(Mikael Fritz)

Digitalt i all ära men en gammal hederlig butik har trots allt varit målet ända sedan starten 2017. Efter några tester med pop-up-butiker i Stockholm och på Gotland så har vi nu bestämt oss att ta steget till en mer permanent butiksyta. Det var inte helt planerat utan vi hade snarare lagt planerna om lokal på is men när den här lokalen dök upp så kändes den lite för bra för att inte tacka ja. Dessutom är det ju 2020 - vad kan gå fel? Vi återkommer lite längre in i januari med exakt öppningsdatum och lite fler detaljer kring var, hur och varför. Tills dess önskar vi er en härlig jul- och nyårsledighet. Ramble on! Mikael Fritz, The Occasional Rider

Läs mer →


Sommarbutiken på Gotland är öppen!

(Mikael Fritz)

Öppettider:

Vanligtvis hela juli - kl 11-17

Avvikande öppettider: 

Tid/ons 23-24 juli: 11:00-17:00

Tors 25 juli: stängt

Fre 26 juli: 14:00-17:00

Lör/sön 27-28 juli: 11:00-17:00


I sommar hittar ni vår charmiga pop-up-butik ute i den så kallade Elkyrkan i Bläse på norra Gotland. Läs om alla detaljer kring vad vi tagit med oss till ön och varför Bläse är din kommande favoritplats.

Välkomna!

Läs mer →


Kriega gör entré på The Occasional Rider

(Mikael Fritz)

Sedan ett tag tillbaka har vi huserat det brittiska märket Kriega under taket på The Occasional Rider - Ett märke som ser som sin uppgift att leverera världsledande packningstillbehör till alla MC-åkare oavsett vilken typ av motorcykel man kör.

Läs mer →


Distinguished Gentleman's Ride Stockholm 2018

(Mikael Fritz)

Årets upplaga av DGR i Stockholm bjöd både på sol, kyla och den största uppslutningen i huvudstaden så här långt.

Läs mer →