Meny
Kundvagn

Denim + Cava på The Lobby 17 maj

(Mikael Fritz)

The Lobby som koncept slår på stora trumman den 17 maj och bjuder in till shopping-kväll i samband med invigningen av den nya Cava-baren.

Cava tänker ni...det känns inte speciellt MC-aktigt. Men som alla vet funkar Cava till allt så strunta i den detaljen och kom och häng istället.

Vi tänkte samtidigt passa på att uppmärksamma alla på att det ny för tiden finns snygga, bekväma och framför allt säkra motorcykel-jeans nu för tiden. Senast tillskottet hos The Occasional Rider är Pando MOTO som vi gillar skarp då de erbjuder båda grymt hög kvalitet och bra säkerhet men samtidigt är fantastiskt sköna. Sedan har de en förlåtande stretch också vilket ju alltid är välkommet när man gärna tagit ett par öl för många under vinterns skruvande.

Kom förbi mellan klockan 18:00 till 21:00 och snacka lite motorcykelåkande, testa lite jeans eller bara häng. Vi har så klart andra produkter och märken på plats också som exempelvis hjälmar från Hedon och jackor från Rev'it, Roland Sands och Ashley Watson.

Som grädde på moset får alla som handlar något hos oss under eventet en liten bonus-vara som både skyddar mot väder och vind och samtidigt ger ett antal stilpoäng.

Välkomna!

//Micke

Mer information om eventet på The Lobby.

The Occasional Rider har jeans-tema-kväll den 17 maj när The Lobby har shoppingkväll.


← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar