Meny
Kundvagn

Distinguished Gentleman's Ride Stockholm 2018

(Mikael Fritz)

Årets upplaga av detta globala eventet gick av stapel 30:e september och även om veckan innan såg dyster ut så lyckades vädergudarna välsigna söndagen med uppehåll och till och med lite sol till slut. Kylan var dock påtaglig och det var tacksamt att turen inte letade sig ut på någon motorväg utan att man kunde hålla ett lagom tempo på Stockholms innerstadsgator.

Uppslutningen var ännu bättre än förra året och det börjar nu växa till ett riktigt event. Vi uppskattar att det var runt 150 deltagande fordon detta år. Kan det kanske nå 200 motorcyklar nästa år? Vi hoppas på det. 

Det verkar också som att det kommer bli nya lokala arrangörer nästa år vilket kanske får det hela att lyfta ytterligare. Det hade varit kul om det var mer aktiviteter innan och efter själva körningen. Samtidigt har tydligen  DGR globalt hårda riktlinjer för de som arrangerar lokalt så vi får se vad som går att hitta på inom de givna ramarna.

Vi ser hur som helst fram emot nästa års upplaga.


Deltagare på sina cafe racers under Distinguished Gentleman's Ride Stockholm 2018.Deltagare vid Distinguished Gentleman's Ride Stockholm 2018 håller uppsikt över trafiken medan övriga deltagare passerar.Tre stilmässigt korrekta BMW R NineT-ägare på Distinguished Gentleman's Ride Stockholm 2018Delstopp vid Distinguished Gentleman's Ride Stockholm 2018. Inhoppade arrangören delger förhållningsregler för färden till Nytorget på Södermalm.Deltagare på sina Kawasaki Cafe racer under Distinguished Gentleman's Ride Stockholm 2018.Kostym och hjälm. Working bikers outfit under Distinguished Gentleman's Ride Stockholm 2018.Deltagare på Distinguished Gentleman's Ride Stockholm 2018 ger sig av på sin Scramblade Triumph Bonneville.Hatt och pipa gör en sann gentleman. Deltagare på Distinguished Gentleman's Ride Stockholm 2018


← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar