Meny
Kundvagn

Kriega gör entré på The Occasional Rider

(Mikael Fritz)

Sedan ett tag tillbaka har vi huserat det brittiska märket Kriega under taket på The Occasional Rider - Ett märke som ser som sin uppgift att leverera världsledande packningstillbehör till alla MC-åkare oavsett vilken typ av motorcykel man kör.

I Kriegas utbud hittar du än så länge inga vaxade canvas-väskor i retrostuk vilket vi säkert gör att många automatiskt väljer bort detta märke. Men vi skulle uppmanna alla som söker ett smart och utbyggbart packningsystem att ändå ta sig tid att kolla in de olika varianter som märket erbjuder. För oavsett om du letar efter förvaring för jobb-pendling, weekend-utflykt eller jordenrunt-resa så har Kriega en solid modell att erbjuda. Vi vill dessutom påstå att prisbilden är väldigt human sett till vad du får för pengarna, vilket i de flesta fallen är en vattentät och modulär packning med hög slitstyrka och i våra ögon stilren design. 

Kriega har också insett montering kan vara en del i packnings-ekvationen som kan kännas svår att få grepp om och de har därför tagit fram ett stort antal instruktions-videos för att guida dig på vägen.

När det gäller den ständiga frågan om ”Går denna modell att montera på just min motorcykel/modell/årsmodell” så har Kriega gjort det mycket enkelt för användaren. Flertalet av deras modeller monteras på ran eller skärm med universalsystemen Subfram Loops (Svart eller Silver) eller OS-Rack loops och det finns dessutom ett antal speciallösningar framtagna för motorcykelmodeller som saknar enkel åtkomst till ram och där man vill undvika att ta hål i skärmen.

Så ta en titt på utbudet från Kreiga om du letar efter en smidig och anpassningsbar lösning för att montera packväskor på ditt nya inköp.

Som alltid finns The Occasional Rider här att hjälpa till om det skulle vara några frågor.

UPPTÄCK VÅR KOLLEKTION FRÅN KRIEGA NU!

Kriega US-Drypack system.

Kriega Saddlebags.

Kriega OS-System.

Kriega Packpacks.


← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar