Meny
Kundvagn

Nya visir till Hedon Heroine Classic

(Mikael Fritz)

En liten oväntad favorit hos många kunder har varit Hedons Heroine Classic-modell. Vi tror att det kan ha att göra med att den både ger den öppna känslan man får av en traditionell jet-hjälm och samtidigt en högre säkerhet med hakskyddet. Sen ser den ju grymt snygg ut också.

Utmaningen hos många har dock varit att hitta vettiga glasögon eller visir till hjälmen.

Med anledning av detta har Hedon nu tagit fram ett speciellt visir som passar perfekt till deras Heroine Classic. Det finns i tre olika läderutförande (brunt, svart och vitt) och med stål, mässing eller gun metal som hårdvara. Visiren tillverkas för hand lokalt i London och har precis som hjälmarna en hög finish och kvalitet. Vi har några modeller på lager men räkna annars med att det kommer vara 2-3 veckors leveranstid då de görs på beställning.

Viktigt att tänka på är också att visiren inte kan sättas i pannan som annars är vanligt med vanliga mc-glasögon utan att man istället vilar dem på hakskyddet om man behöver få lite luft i ansiktet. Anledningen till detta är att man annars riskerar att repa visiret på de tre spännena som sitter i pannan på hjälmen.

Beställ ditt visir här:

Heroine Classic Visir i svart läder

Heroine Classic visir i brunt läder

Heroine Classic visir i vitt läder


← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar