Meny
Kundvagn

The Occasional gästar The Lobby

(Mikael Fritz)

Våren är äntligen här och med det kommer den obeskrivliga längtan att ge sig ut på nya tvåhjuliga äventyr.

Målsättningen med The Occasional Rider har redan från början varit att skapa något fysiskt och nu kommer första steget på den vägen.

Den 5 april öppnar AMF sitt nya upplevelsekoncept The Lobby på Regeringsgatan 61 mitt i centrala Stockholm och vi kommer gästa dem under perioden 5 april till 14 juni med utvalda delar av vårt sortiment. Vi vill ju att ni skall få känna och klämma på våra grymma produkter och det är ju än så länge svårt att göra digitalt. Så vi bestämde oss för att slå följe med bl a Haglöfs och Duffel och ge oss ut i det okända tillsammans med The Lobby. Dessutom är det ju alltid roligare att testa nya saker.

Vi kommer fokusera på olika märken ur vårt sortiment under tiden vi är på plats mitt i Stockholmssmeten. Ytan vi har kanske inte är så stor men vi tänker försöka göra det mesta av den.

Först ut blir de fantastiskt fina hjälmarna från brittiska Hedon tillsammans med utvalda produkter från Roland Sands Design, REV'IT!, Holy Freedom, Baruffaldi, Knox, Blauer och Ashley Watson.

Vi kommer ha ett urval av Hedons hjälmar på plats så att du kan prova storlek och se några av de fantastiska färger och utförande de har att erbjuda. När du insett vilken unik produkt de erbjuder placerar du din order direkt hos oss i webbshoppen och vi beställer sedan din hjälm direkt från Hedon. Du väljer sedan om du vill ha den levererad direkt hem eller om du vill hämta den hos The Lobby.

Övriga märken har vi till försäljning direkt hos The Lobby och skulle vi inte ha just din storlek hemma tar vi hem den.

Självklart kan vi ordna hem andra modeller ur märkenas sortiment om du skulle vara på jakt efter något speciellt. Vi är här för att se till att du hittar just det du söker.

Kom förbi och berätta vad du söker, vad du kör och vilka äventyr du planerar ge dig ut på.

Välkomna!

//Mikael Fritz, The Occasional Rider


← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar