Kriega Hydro-2 Vätskeryggsäck

SKU:

Buy this
  • 1 399,00 kr
100 % SSL-säkrad

En lättvikts race-inspirerad vätskeryggsäck inklusive en 2-liters Hydrapak® shape shift-blåsa.

Hydro-2 fusionerar Kriegas beprövade bärsystem Quadloc-lite med 420D Lite Plus CORDURA®-tyg för att ge ett exceptionellt förhållande mellan vikt och slitstyrka, vilket är både elegant och otroligt hållbart.

Bärsystem Quadloc-lite är ergonomiskt utformad speciellt för motorcykelkörning och för att erbjuda obegränsad armrörelse och lätt att få på och av även när du bär handskar och utrustning.

Rygglängden justerbar för att passa föraren och väl justerad ger den perfekt passform och stabilitet vid varje tur. Bäst av allt är att vikten överförs bort från axlarna till bröstet och kroppen vilket ger komfort hela dagen.

Vätskesystemet Shape-Shift har baffellås för en smal profil och ökad stabilisering och går att låsa upp för full volym, 2 liter olåst och 1,5 liter låst. Slide-Seal ger en bred öppning på toppen för enkel påfyllning samt en väldigt tät och läckagesäker stängning. High-flow Blaster-ventilen förseglar sig själv efter varje vätskeintag och har ett vridbart på- och avreglage för att förhindra läckage när den inte används. Med Plug-N-Play anslutningssystemet gör att du enkelt kan koppla bort slangen (en automatisk avstängningsventil förhindrar läckage) och ta bort blåsan från din väska för smidig påfyllning. Fullt vändbar för enkel rengöring och torkning och även säker att använda på den övre hyllan av diskmaskinen.

420D Cordura® Lite Plus-konstruktion, slittåliga förstärkningar i Hypalon.

Smart system för infästning och genomförning av slangen, vattentätt blixtlås från YKK® och avtagbart midjeband.

Reflekterande paneler på bärsystem och reflekterande H2-logotyp på baksidan.

Finns i 4 färgalternativ: Svart; Silver; Orange; Lime.

Kapaciteten är 2 liter och vikten 620g / exklusive vätskesystem.