Kriega OS-Platform BMW GS ADV Fit

Buy this
  • 1 499,00 kr
100 % SSL-säkrad

BMW GS ADVENTURE packväskhållare är som stadrad utformade för att montera aluminiumväskor och har inte en platt profil på avgassidan. Denna specialutgåva av Kriegas OS-PLATFORM innehåller en rostfritt ståladapter för att platta ut profilen och ger en stark monteringspunkt för OS-PLATFORM som sedan ger dig möjligheten att montera Kriega OS-väskor.

Kriega OS-Platform BMW GS ADV Fit passar den vattenkylda R1200 GSA, nya R1250 GSA och nya F850 GSA.

Plattformen är konstruerad av praktiskt taget oförstörbar Nylon 6. Den är utrustad med ett stort antal monteringspunkter om gör det möjligt att anpassa motorcykeln så den passar dina behov.

• Montera en OS-22, OS-32 eller någon av vattenbehållarna från Rotopax™. Bränslebehållare från Rotopax™ passar också men vi avråder fråna tt man monterar dewsa på avgassidan på motorcykeln.

• Montera en OS-6 eller OS-12 ADVENTURE PACK med enkla eller dubbla Rotopax™ vattenbehållare.

Adaptern är tillverkad av laserskuren rostfritt stål som fixeras till OS-PLATFORM med tre bultar och Nyloc-muttrar. Det klämmer fast vid toppen av BMW-ramen med hjälp av två kraftiga aluminiumklämmor. De återstående fyra klämmorna fixerar OS-PLATFORM direkt på ramen, vilket ger en mycket stark och stabil bas för att lägga till någon av OS-väskorna eller Rotopax ™ bränsle- eller vattenbehållare.

OBS! För den sida som inte är på avgasrörssida så skall du använda Kriega OS-Platform 16-22 mm rörfäste.

Pris är per sida/plattform.

Mått: 390(b) x 300(h) x 10(d)mm.

Vikt: 1450g.

Ladda ner monteringsanvisningar.