SP Connect Moto Mount Pro

SKU: 53138

Köp
  • från 769,00 kr
100 % SSL-säkrad

Montera detta fäste på styret och köp till ett SP Connect-skal för din mobil så har du en smidig och stabil lösning för att alltid ha din telefon redo när du är ute och kör.

Fästet är CNC-fräst av flygplansklassat aluminium och passar både standard och stora styren. Övrig hårdvara är i rostfritt stål.

För att ytterligare skydda din smartphone har fästet också ett unikt vibrationsdämpningssystem som minskar G-krafter med upp till 40% (beroende på cykel- och telefonmodell).

Du kan montera fästet med positioneringsarmen eller som ett direkt klämfäste - båda varianterna tillåter 360 ° rotation för att hitta den perfekta positionen för din telefon.

  • Stående / liggande orientering
  • 360 ° rotation
  • Passar styren med följande diameter: 2,22 / 2,54 / 2,86 / 3,17 cm eller 0,875 / 1,0 / 1,125 / 1,25 tum

OBS! Vissa telefonmodeller har optiskt zoomsystem på sin kamera. För dessa telefoner rekommenderar vi att man köper till SP Connect Anti Vibration Module som minskar risken för att linssystemet på kameran skadas.

SP Connect eller The Occasional Rider tar inget ansvar för skador på telefoner som uppkommer i kombination med användning av SP Connects produkter.