Hoppa till innehållet

Om oss


Every time I start thinking the world is all bad, then I start seeing people out there having a good time on motorcycles. It makes me take another look.

Steve McQueen

Vad är The Occasional Rider?

The Occasional Rider är butiken för dig som letar efter motorcykelkläder och utrustning med en stilren, tidlös design, hög kvalitet och modern säkerhet. Vi vill erbjuda våra kunder de bästa och mest intressanta märken vi kan hitta när det gäller just dessa kriterier.

Från digital till fysisk butik

The Occasional Rider lanserades våren 2017, då som en renodlad digital butik. Målsättningen har dock alltid varit att skapa en fysisk mötesplats för dig som letar efter motorcykelkläder och utrustning med design, kvalitet och säkerhet. En butik dit man kan åka för att möta andra motorcyklister, en butik där man alltid känner sig välkommen - En skön plats att hänga på helt enkelt.

I januari 2020 öppnades den permanenta fysiska butiken på Södermannagatan 16 på Södermalm i Stockholm - Till ytan liten men med en inneboende charm som förhoppningsvis kommer öka med åren.

Ramble on!

Mikael Fritz, The Occasional Rider

Hämta i butik

Du vet väl att du kan välja att hämta din order i vår butik på Södermalm i Stockholm.

Perfekt om du har bråttom eller om du vill reservera en vara.

Adress och öppettider

Säkra betalningar

Vi erbjuder betalning via Shopify Payments vilket ger dig möjlighet att betala via Klarna, med kort eller med Apple eller Google Pay för att nämna några alternativ.

Våra betalsätt

Trygga leveranser

Vi skickar alla order som spårbara och fullt försäkrade.

Vi erbjuder dessutom fri frakt och fri retur på alla order inom Sverige från 1500 kr.

Vi levererar också till resten av världen till ett konkurrenskraftigt pris.

Våra leveransvillkor